mauritsgroen mgmc

 

Wat we voor u kunnen doen

 

We helpen organisaties om hun visie en strategie op het gebied van duurzaamheid (of specifieke onderdelen daarvan) verder te ontwikkelen en intern te implementeren. Dat doen we vanuit een gedegen kennis van de omgeving, het spelersveld dat we door het werken voor zeer uiteenlopende partijen zo goed kennen.


We stippelen ook graag de strategieën uit om met die buitenwereld te communiceren en anderen te winnen voor echt duurzame ideeën, diensten of producten. Ook daarbij zullen we ons steeds verplaatsen in de doelgroepen om een strategie te ontwerpen die bij anderen ‘aankomt’.

 

Doe ook een beroep op ons als het aankomt op communicatie in de uitvoeringsfase. Bijvoorbeeld als u uw visie op een inspirerende wijze verwoord wilt hebben; of als u een goed leesbare nota, een begrijpelijk duurzaamheidverslag wilt laten maken.

Wij kunnen ook de media benaderen of een evenement organiseren. Indien gewenst mobiliseren we in ons netwerk bedrijven of freelancers die praktische zaken als vertalingen, vormgeving, illustratie, fotografie, druk of websitebouw kunnen verzorgen.

Eén en ander gieten we voor u in een strak en efficiënt proces, waarvan we ook de bewaking op ons nemen.

 

omhoog  | bekijk ons portfolio | 30 jaar duurzaam