mauritsgroen mgmc

 

Dertig jaar duurzaam

 

In de drie decennia dat ons bureau actief is met wat vroeger simpelweg ‘het milieu’ heette hebben we voor opdrachtgevers talloze artikelen, brochureteksten en rapporten geschreven, geredigeerd en geproduceerd. Aanvankelijk ondersteunden we daarmee vooral het proces van bewustwording en agendasetting.

 

Later hebben we - in het verlengde van ontwikkeld overheidsbeleid en ingevoerde wet- en regelgeving- veelvuldig mogen werken aan doelgroepgerichte handreikingen, nieuwsbrieven en jaarverslagen. Ambitieuze bedrijven die in de jaren negentig het duurzame verrijkten, vonden in ons een partner die voor hen de milieuverslaglegging of de communicatie met een nog vijandig gestemde omgeving verzorgde.

 

Tegenwoordig gaat het in belangrijke mate om ondernemen voor een betere wereld, duurzaam en maatschappelijk verantwoord vanuit een mindset die ‘het voldoen aan wet- en regelgeving’ ver overstijgt. In dergelijk bevlogen ondernemerschap vinden bedrijven mauritsgroen•mgmc aan hun zijde als een even bevlogen, inspirerende en creatieve kracht en als makelaar voor mensen met ideeën.

 

Nog altijd is onze ondersteuning sterk verbonden met het communicatieve vak dat we al dertig jaar verstaan en waardoor we de juiste communicatiestrategieën en -middelen kunnen aanreiken om doelgroepen te bereiken en hoofden en harten te winnen.

 

omhoog  |  wat we voor u kunnen doen