mauritsgroen mgmc

Films

The age of stupid

 

 

The Age of Stupid

Oscargenomineerde Pete Postlethwaite (‘In the Name of the Father’, ‘Romeo and Julia’) is in 2055 de laatste man op een verwoeste aarde. Hij kijkt terug in de beeldarchieven van 1950 tot 2008 en vraagt zich af waarom de klimaatverandering geen halt werd toegeroepen toen we de kans hadden.

MGMC organiseerde het Nederlandse deel van de wereldwijde première op 22 september 2009 en heeft de distributierechten voor de Benelux gekocht.

Het is mogelijk om nu alvast uw bestelling (vanaf 100 exemplaren) van de Nederlandse DVD op te geven. Stuur ons een mailtje en wij maken uw bestelling graag in orde. De Nederlandse DVD ligt vanaf begin december in de winkel.

 

the 11th hour

 

 

The 11th Hour

MGMC was verantwoordelijk voor de gratis bioscoopvertoning van de klimaatfilm van Leonardo DiCaprio. Duizenden scholieren in de vijftien grootste steden van Nederland zagen de indringende eco-docu en kregen het Supertoffe Klimaatboekje cadeau.

De actie werd mede mogelijk gemaakt door ABN Amro, gemeente Almere en het Rotterdam Climate Initiative.

 

Silent snow

 

 

Silent Snow

Silent Snow is een documentaire over een 'verborgen' probleem, namelijk dat van gifstoffen die via wind en water vanuit de hele wereld naar het Noordpoolgebied worden aangevoerd met alle gevolgen van dien voor de lokale fauna en bevolking. MGMC helpt drsFilm met gerichte marketing- en pr-acties.

www.silentsnow.org

 

     

omhoog   boeken   webshop